Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо направи доста интересен коментар след изумителната победа с 5:0 при визитата на Шалке, която на практика класира тима за директните елиминации в Шампионската лига.

"В момента този отбор е зрял и много уверен в себе си", обяви Специалния на пресконференцията след мача.

"Да спечелиш с 5:0 като гост в Шампионската лига обаче не е нормално. Още по-малко нормално е това да стане в Германия. Представянето обаче е нещо много важно, а ние бяхме перфектни".

"Всеки един от моите футболисти просто изигра страхотен мач. Защитавахме се добре, защото го правим с 11 футболисти. Атакувахме добре, защото ние сме много уверени в себе си. Мога да кажа, че сме много силен отбор".

"Аз съм много доволен, защото това беше едно впечатляващо представяне от отбора. Казах преди мача, че не ни интересува да спечелим просто една точка, а ще гоним успех".

"Ние показахме, че ще търсим победата на всяка цена от първата до последната минута. Общо взето мога да кажа, че бяхме фантастични".

"Нормалните отбори, които водят с по 3-4 на нула правят грешки в защита и позволяват противника да отбележи гол, но при нас това не бе така. Дори мисля, че трябваше да отбележим повече. Със сигурност в Шалке са много тъжни от резултата. Единственото комфортно нещо за тях е, че са загубили от много силен отбор като нас".

"Не си спомням Челси да е играл по този начин като гост. Отборът имаше големи победи при визити, при мен, при Ди Матео, при други треньори, но не и по този начин", завърши мениджърът на Челси.