Треньорът на Рома Руди Гарсия не бе на себе си от разочарование след ремито 1:1 срещу ЦСКА Москва като гост.

Московските домакини изравниха резултата в последните секунди. В същото време пък Манчестър Сити стигна до успех над Байерн в края. Така Рома трябва да гони успеха срещу "Гражданите" в последния мач от групата, за да продължи напред.

"Koгато не вкараме втори гол сме изложени на риск от подобно изравняване на резултата. Просто трябваше да завършим мача по друг начин. Имаше само 10 секунди до края и щяхме да сме се класирали, ако нещата не се бяха развили по този начин", обяви Гарсия на пресконференцията след срещата.

"В крайна сметка видяхте какво стана и в Манчестър. Трябва да спечелим финалния мач срещу Сити, за да постигнем целта си. Най-малкото обаче това означава, че всичко е още в нашите ръце. Целта ни е да излезем от групите и ще гоним успех в последния мач".

"Според мен това реми е малко срамно, тъй като аз не си спомням дори ЦСКА да е създала някакви опасни положения. Бяхме компактни, но когато имахме преднина трябваше да се защитаваме по-добре в края на мача".

"Раджа и Адем имаха страхотни шансове да вкарат голове, но за съжаление не успяхме да увеличим преднината си. Равенството като гост никога не е нещо отрицателно, но начина по който завърши този мач бе много болезнен за нас", завърши той.