Силният човек в ЦСКА Александър Томов даде да се разбере, че не го притеснява от факта, че други отбори хвърлят пари срещу клуба и мотивират трети клубове.

Той коментира предстоящия мач с Марек, като визира Лудогорец за чийто тим се говори, че ще стимулира финансово дупничани, ако измъкнат нещо от "Червените".

"Победата в неделя е задължителна! Нищо друго освен трите точки няма да ни задоволи. Ясно е, че няма да е лесно, защото срещу нас ще се скача на нож. Но парите няма да ни спрат. Те не са тайна. Колкото си искат да хвърлят против ЦСКА, ние не се притесняваме", категоричен бе Томов пред "Тема Спорт".

"Скъсваме се от работа, за да изведем ЦСКА на върха и на по-добра перспектива. Има напредък в нашата дейност, доволен съм от това как върви клубът", допълни той, а Александър Тодоров изрази известни притеснения за предстоящия сблъсък с Марек в неделя:

"Нямам съмнения, че ще излезем като победители. Разликата в класите е огромна и осезаема. Притесняваме ме единствено, че съперникът може да играе много грубо срещу нас. Дано някой основен играч не ни бъде контузен. Във всеки наш мач ще има премия от трета страна за съперника. До титлата ще се стигне само с битка. Друг начин няма", добави изпълнителният директор на ЦСКА.