Манчестър Юнайтед - Хъл Сити, отложен мач от Висшата лига, стадион "Олд Трафорд", 21:45 часа българско време.

Групата на Ман Юнайтед за мача:

Вратари: Де Хеа, Линдегард

Защитници: Фърдинанд, Джоунс, Бютнер, Евънс, Смолинг, Видич, Евра

Полузащитници: Карик, Йънг, Флетчър, Валенсия, Кагава, Фелаини, Янузай, Нани, Мата, Клевърли, Гигс

Нападатели: Уелбек, Ернандес, Руни, Ван Перси

Контузени: Рафаел
Под въпрос: Руни

Прогноза на Gol.bg:
Манчестър Юнайтед днес ще изиграе последния си домакински мач през този сезон, а временният наставник на тима Райън Гигс може да влезе в историята на тима като играещ мениджър. Той обяви на пресконференцията преди мача, че обмисля възможността да се впусне в игра по време на срещата. Това може да бъде и прощалния му мач пред собствена публика не само като мениджър на тима, но и като футболист.

Легендарният полузащитник ще се възползва от случая да се сбогува с феновете на тима, а освен това същото нещо ще направи Неманя Видич. Мачът пред домакинска публика може да бъде последен и за други двама ветерани - Рио Фърдинанд и Патрис Евра.

През настоящата кампания "Червените дяволи" тотално разочароваха с представянето си и допуснаха меко казано разочароващите 7 домакински загуби на свой терен.

Отборът обаче днес ще се опита да измие поне частично целия срам през сезона, като постигнe хубава победа над "Тигрите" и покаже хубав футбол.

За домакините твърдо аут за срещата е Рафаел, а участието на Руни днес е под много сериозна въпросителна.

Гостите ще бъдат без Честър, Алуко, Макшейн и МакГрегър за днешния мач.

Хъл няма за какво реално да играе, след като отборът се спаси от изпадане.

Домакините са постигнали само 2 победи в последните си 5 мача от всички турнири, а гостите имат също толкова победи за този брой срещи.

Юнайтед играе успешно срещу този противник и е постигнал само победи в последните 5 директни мача между двата отбора. Нашата прогноза е класически успех за домакините.

Резултат: Манчестър Юнайтед - Хъл 3:0