Милан вече е намерил предназначение на Фернандо Торес, но крайната дума за осъществяване на намеренията, на "Росонерите", ще има Челси, клубът на който испанецът е собственост.

Според "Тутоспорт" отборът от Милано е готов да предложи на Атлетико Мадрид размяна на наеми, като идеята на тима, която ще стане евентуално с любезното съдействие на Челси, е да разреши на нападателя да заиграе на "Висенте Калдерон" като преотстъпен, а в замяна на това Алесио Черчи да премине под наем в тима.

В момента Торес е под наем в Милан, но тотално разочарова и първоначално имаше информации, че отборът е готов да прекрати наема му, но с оглед на интереса на Атлетико решението на тима може да се промени и той да използва нападателя като коз, за да вземе Черчи в състава си.

Отборът от Милано усилено търси заместник на Кейсуке Хонда, който ще играе в турнира за Купата на Азия с националния тим на Япония и ще отсъства от тима около един месец.

Aко идеята на Милан пропадне, тогава отборът ще се насочи към Алесандро Диаманти, който в момента се състезава към Гуанджоу Евъргранд.