Стражът на Интер Самир Ханданович вярва, че отборът може да финишира в топ 3 и по този начин да играе в Шампионската лига през следващия сезон.

Той даде интервю пред клубната телевизия на отбора.

"Много зависи какво ще стане през следващите три-четири мача, но има много отбори, които са само на няколко точки един от друг, така че всичко е възможно", отговори на въпрос, дали отборът има сили за топ 3.

"На този етап първенството е много равностойно и всеки мач е отворен. Всеки може да победи всеки".

"Вярваме, че нещата при нас се подобряват. Надявам се, че можем да подобрим още представянето си и да се борим за третото място".

"През последните две години първенството е много равностойно, като има само два отбора, които се открояват. Това са Рома и Юве. Останалите отбори са близки един до друг".

"Ние трябва да израснем и да се опитаме отново да се борим на всички фронтове".

"Лига Европа? Финалът там трябва да бъде цел за нас, но има и други отбори, които се целят към това. Що се касае до Селтик, вече съм ги срещал веднъж в Шампионската лига. Играх срещу тях с отбора на Удинезе, а освен това имам и една контрола с екипа на Интер срещу тях. Отделно съм играл и със Словения срещу Шотландия в Глазгоу".

"Това са исторически мачове, Лига Европа е очарователен турнир".

Ханданович успя да стигне до серия от 6 поредни спасени дузпи във всички турнири, но въпреки това не отдава особено голямо значение около рекорда си.

"Никога не съм говорил за дузпите, както други хора правят това. Ако един играч бие добре дузпата, вратарят няма как да я спаси. Рекордът е хубаво нещо, но ако трябва да бъда честен не му отдавам голямо значение", завърши той.