Мениджърът на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал остана доста разочарован от ремито 1:1 при визитата на Астън Вила.

Специалистът обяви на пресконференцията след мача, че основната причина за издънката е липсата на агресия в играта на неговия тим.

"Когато отборът ти е по-добър, той трябва да спечели", обяви холандецът на пресконференцията след мача.

"Имаше обаче липса на агресия в играта ни през първото полувреме, но мисля, че за този период от време ние все пак бяхме по-добрият тим на терена".

"Владеехме много добре топката, но не създадохме особено много голови положения за първите 45 минути. Именно тази липса на агресия ни докара до там, че губехме в резултата. След почивката обаче ние променихме представянето си в положителен план и момчетата дадоха всичко от себе си в опит да стигнат до победата".

"Това обаче бе много трудна задача за нас. Трябва да кажа, че Астън Вила също се представи много добре, не може да не го призная".

"С Карик в средата на терена имаме възможност за повече пасове към нападателите, така че бе необходимо да сменя Флетчър с Блекет и да изместя Майкъл в средната линия".

"Щастлив съм, че Фалкао вкара за нас, този гол е много важен за него. Беше фантастично попадение. Аз обаче се радвам винаги, когато Манчестър Юнайтед бележи", завърши той.