Мениджърът на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал настоя, че резултатите не са всичко за него.

Той е на мнение, че доброто представяне също е много важен фактор и определено холандецът няма как да е напълно доволен от играта на своя отбор в последните мачове, макар тимът да има вече 6 поредни победи във Висшата лига.

"Не съм фокусиран само върху резултатите", обяви Ван Гаал на пресконференцията преди днешния мач с Астън Вила.

"Да, наистина те са основното. Дори когато говоря със сър Алекс той казва "Няма никакъв проблем, когато печелите". 

"За мен обаче представянето също е от много важно значение. Когато отборът се представя силно, тогава ще спечели повече. Това е нещото, което искам да докажа на феновете и играчите да го покажат на терена".

"Например, мачът с Хъл, в който победихме с 3:0, бе един добър мач. Ние доминирахме в продължение на 90 минути и аз искам да виждам повече мачове като тoзи. Засега обаче имаме твърде малко такива срещи в които доминираме в продължение на цял мач.

"Разбира се, когато постигнеш шест поредни победи увереността става много по-голяма, но аз още търся мачът, който е близо до перфектния за нас. Ние още не сме го изиграли".

Ван Гаал също така обяви, че Майкъл Карик, който ще играе като централен защитник срещу Астън Вила, вече е сред капитаните на отбора.

"Имам трима капитани, но съществува разбира се последователност. Руни е първи, Карик е втори, а Флетчър е трети капитан на отбора. Карик е моят капитан, защото той има много голям опит и придава спокойствие. Мога да го използвам в различни позиции и това ми харесва. Щом е моят капитан, това означава, че може да предаде моята философия на терена", каза още Ван Гаал.