Левски няма да взима играчи на проби през зимния трансферен прозорец, като това обяви лично треньорът на "Сините" Стойчо Стоев.

"Наблюдавам определени състезатели и по празниците. Но това е нормално, тъй като късничко започнахме със селекцията. Дано да я свършим навреме. Има футболисти, които съм харесал, и такива, които вече сме отхвърлили", каза пред "Тема Спорт" специалистът.

"Нямам намерение да взимам играчи на проби. Не чакаме такива за старта на подготовката. Времето ни притиска. Целта ни е веднага да влизаме в преговори с футболистите, които са одобрени от спортно-техническия щаб, и ако е възможно, те да подписват договори. Причината е, че просто нямаме достатъчно време", каза специалистът. Той допълни, че към момента няма нито едно ново попълнение, както и нито един освободен играч: "Като има такива, клубът официално ще оповести имената им", лаконичен бе Стоев.

През есента Левски покани на тестове половин дузина футболисти. От тях единствен до договор достигна Наджиб Амари. Той обаче се оказа ябълка на раздора между спортния директор и тогавашен треньор Георги Иванов и гласения за наставник от 1 януари Димитър Димитров.

Тогава Херо искаше Левски да подпише с Жужу, но Гонзо го отпрати и взе Амари. След това двамата не се разбраха и бургазлията да поеме сините.