Манчестър Юнайтед проявява много сериозен интерес да привлече в редиците си крилото на ПСВ Айндховен и Холандия Мемфис Депай, твърди английското издание "Експрес".

Мениджърът на "Червените дяволи" Луис ван Гаал познава много добре качествата на 20-годишния флангови футболист и именно той му даде шанс да се наложи в националния тим на Холандия.

Тотнъм обаче също има мераци към крилото, като лондончани дори се опитаха да го привлекат в последния момент по време на последния трансферен прозорец, но без успех.

Проблемът обаче е, че ПСВ Айндховен няма желание да продава голямата си звезда през този месец, тъй като отборът смята, че без Депай трудно ще стане шампион.

Все пак Юнайтед може да използва хитър ход, за да се пребори за подписа на младока. Луис ван Гаал е склонен да преотстъпи веднага своя сънародник, ако отборът го купи от ПСВ.

Това ще означава, че дори и Юнайтед да привлече младото крило през този месец, самият футболист ще остане до края на сезона като преотстъпен на "Филипс Стейдиъм".