Левски изпусна да победи втория в Молдова - Милсами, и двата тима врътнаха 0:0 в контролна среща, която е част от подготовката на "Сините".

Дошлият на проби Осман Джалоу започна като титуляр и дори изработи дузпа за отбора на Стойчо Стоев още в 12-ата минута, след като бе препънат в наказателното поле. Бедоя обаче изпълни слабо дузпата и стражът на молдовците успя да улови топката.

Няколко минути след това Амари отправи удар високо над вратата след хубав пас от Педро, а в 27-ата минута и молдовците пропиляха страхотно положение. 

Буд пропусна една от най-чистите ситуации пред тима, след като от малкия пеналт стреля високо над вратата.

До края на полувремето нямаше повече опасни ситуации и резултатът остана непроменен.

Второто полувреме започна активно за левскарите и в 61-ата минута гол на "Сините" бе отменен заради засада. След далечен удар на Домовчийски Бантиш изби и при добавката Джалоу отбеляза, но страничният рефер бе вдигнал флага и голът бе отменен.

Постепенно молдовците понатиснаха левскарите и се наложи в известен период от време момчетата на Стойчо Стоев да играят по-дефанзивно. 

В 84-ата минута се създаде меле в наказателното поле на Милсами и стражът на молдовците спаси няколко поредни удара, а няколко минути след това удар на Цонев профуча покрай гредата. В крайна сметка нямаше голове.

Съставът на Левски за мача: Пламен Илиев, Емил Нину /55-Александров/, Аймен Белаид, Борислав Стойчев, Роман Прохазка, Стефан Велев, Мигел Бедоя /77-Краев/, Наджиб Амари /55-Гаджев/, Луис Педро , Божидар Краев /55-Домовчийски/, Джалоу /81-Б. Цонев/