Манчестър Юнайтед отряза мераците на ПСЖ да привлече под наем до края на сезона белгийския национал Аднан Янузай, пише английското издание "Мирър".

Треньорът на "Принцовете" Лоран Блан иска на всяка цена да привлече в състава си 19-годишния футболист, който може да напусне "Олд Трафорд" като преотстъпен, тъй като не попада в сметките на Луис ван Гаал за титулярния състав.

Той е започнал само в пет мача като титуляр във всички турнири, но доста интересно е, че именно холандският наставник на "Червените дяволи" е блокирал трансфера.

Източник на изданието признава, че холандецът все още счита младия белгиец като важна част от състава си, макар да не му дава шансове за изява.

"Луис ван Гаал е обявил, че Аднан не може да бъде преотстъпван или продаван през тази зима, тъй като той вижда в него важна част от състава", признава източникът, пожелал анонимност, пред изданието.

Звездата на таланта изгря през миналия сезон, когато на фона на трагичния Юнайтед под ръководството на Дейвид Мойс, той блестеше с ярка сила.