Авторитетното издания Football ITALIA разкри каква е трансферната сума, която хитът в Серия “А” ще плати на Лудогорец за бранителя Хосе Паломино. Според изданието, сделката е на стойност 4 милиона евро. На Апенините съобщават, че аржентинецът играе успешно на поста централен бранител, но може да играе и като бек. 

Хитът в Серия "А" Аталанта обяви трансфера на Хосе Паломино на своя официален сайт. Аржентинецът сложи подписа си в присъствието на спортния директор на "нерадзурите" Габриеле Дзаманя. Клубът от Бергамо отбелязва в своето съобщение силните игри на бранителя с екипа на Лудогорец в Шампионската лига. 

Малко по-рано "орлите" също обявиха трансфера, но и двете страни не назовават трансферната сума. Италианците ще се разплатят на един транш, който трябва да пристигне в понеделник в Разград. 

Освен това Лудогорец ще получи сериозен процент при бъдеща продажба на южноамериканеца. Такъв бе и случаят с Жуниор Кайсара, когото "зелените" продадоха на Шалке 04 за 6 милиона евро, а след това взеха 500 хиляди евро при преминаването на футболиста в Истанбул ББ.