Бранителят на националния отбор Петър Занев направи страхотен мач срещу Армения, но това не стигна за нещо повече от почетна загуба на "лъвовете".

Той заяви, че числено намаленият състав на България е играл по-добре от този на Армения. Занев обаче призна, че след изгонването на Дяков, силите на футболистите логично са се изчерпали, а това доведе и до нещастната загуба.

"Щом сме загубили, значи всички имаме вина за тази загуба. Още на полувремето си говорехме, че ще излезем да обърнем мача. Въобще не ни правеше впечатление, че сме с човек по-малко, можехме да изравним. След изгонването на Дяков обаче стана много трудно, а после не ни стигнаха силите", каза Занев пред БНТ.

"Извинявам се на всички българи. Не ни достигна самочувствие. Трябва да играем с повече увереност и да вярваме в нашите сили. Същото беше и с Италия", припомни Занев.

"Дори когато бяхме с човек по-малко играхме по-добре от Армения. Разбира се, че беше реално да победим дори с двама души по-малко, но нямахме късмет", завърши огорченият Занев.