Селекционерът на футболните ни национали Любо Пенев обяви, че е опростил на ЦСКА паричен дълг от времето, когато бе начело на клуба.

Пенев заяви още, че няма да си търси парите от "армейците", тъй като сегашното ръководство няма вина за действията на "Титан"-ите.

"За парите, които се споменават, че съм опростил на ЦСКА, искам да поясня. Да, това е така и направих този жест, защото наистина не желаех да създавам трудности на клуба".

"Ако парите можеше да се вземат от фирма “Титан”, щях да си ги търся докрай. Бъдете сигурни в това! Но бях наясно със ситуацията и реално трябваше да преследвам ЦСКА. И това нямаше как да ми е на сърце, не можеше да го приема".

"А и благодаря на съдбата, че постигнах кариера във футбола, която не ме прави зависим от пари като тези, които опростих. Отдавна съм забравил за дълга на ЦСКА”, заяви Любо пред "Труд"

Пенев ще изгледа на живо финалната среща за Кралската купа на Испания във Валенсия тази сряда между отборите на Барса и Реал Мадрид.

“Нямам фаворит за сблъсъка на Реал и Барса. Каквото и да е състоянието на двата отбора, прогнозите са много, много рискови".

"Дори и онзи горе, на небето, вероятно се замисля за резултата, макар да се казва, че именно той го определя. Все пак имам някакво усещане, но... предпочитам да го проверя за себе си”, завърши Пенев.