Президентът на БФС Борислав Михайлов остана изключително доволен от продукцията на "лъвовете" при снощното равенство 2:2 с Италия.

Още по темата

 

"Наистина това, което аз исках, се получи. Имам предвид начина на игра, особено срещу Италия и дано и на вас ви е харесало. Тази точка трябва да даде самочувствие на Петев и на момчетата", започна Боби.

"Смятам, че нашият отбор направи много добър мач и с 2:2 срещу Италия демонстрира една от най-добрите игри в Европа днес. В последните 10-15 минути много ни натиснаха, защото отборът не издържа."

"Затова и днес взехме мерки в тази насока на изпълкома. Според мен показахме игра, самочувствие, за мен мачът е положителен. Аз съм доволен от треньора, публиката беше невероятна."

"Момчетата си повярваха, в началото бяха изплашени, но после показаха един отборен, красив мач. А кой да е капитан? Така са го избрали. Това е човек, който има определени качества, а не само някаква табелка."

"В битката за третото място има много време, след като и Норвегия пада 1:5, ние ако бием Малта в Малта, бием Норвегия тук и ще си броим нещата - как се казва...на есен, да."

"След мача поздравих отбора, всички съжаляват за пропуснатата победа. Надявам се, че при следващото домакинство ще има много повече публика на трибуните."

"Добре завършва седмицата, въпреки че 7 минути не ни достигнаха. Тази точка дава самочувствие на момчетата и на треньора", завърши Михайлов.