Голмайсторите за България при равенството 2:2 с Италия – Ивелин Попов и Илиян Мицански, изказаха съжалението си, че не победихме „адзурите”.

Още по темата

 


Двамата се разписаха съответно в 11-ата и 17-ата минута, а в 84-ата Едер оформи крайния резултат. В 4-ата минута пък гостите поведоха с автогол на Йордан Минев.

”Съжаляваме, че не спечелихме, Тази победа щеше да ни даде импулс. Неприятно е, но какво можем да направим? Да не забравяме, че все пак играхме с Италия, да хвърлим повече сили и да се изморим в края”.

”Направихме хубави и интересни неща в атака, което ме радва. Когато играеш освободено, нещата се получават. Не знам какво не беше наред в предишните мачове. Сега ще играем мач за мач и ако се представяме така, феновете никога няма да ни винят”, каза Попето.

”Разочаровани сме. Можехме да победим, но срещу Италия и една точка е успех. Надявам се следващите мачове да играем по-добре. Има още доста срещи и шансове да се класираме на 3-то място. Като се играе задружно става, повече се защитавахме и разчитахме на контраатаки”, заяви пък Мицански.