Николай Михайлов направи любопитен коментар след равенството 2:2 с Италия в европейска квалификация. Вратарят обяви, че е "сам срещу всички".

Още по темата

 

Още по темата

 

Както е известно, Михайлов рядко играе за турците от Мерсин, но излезе титуляр за сметка на Владо Стоянов, който прави уникален сезон за Лудогорец и бе избран за футболист №1 на България за 2014 година.

"Много тежък терен, радвам се, че има млади момчета и нов селекционер, като изиграхме силен мач срещу силен отбор. При нас лицата са много, това е проблемът. Излизаме с Малта и не можем да ги бием, а Италия изпускаме да ги бием. Ама пак имаме мач с Малта."

"След 65-та минута на доста хора ни се схванаха краката, което е много за европейския футбол. Дано всички да играем до лятото, за да можем да наваксаме".

"Докато имаме шансове, ще се борим. Радвам се, че сега ще има малко повече позитивизъм, много трудно се играе сам срещу всички."

"Искам да благодаря на всички, които бяха днес, защото ни подкрепиха. Дано за следващия домакински мач ни подкрепят и на терена."

"Можем много по-добре, но трябва всички да сме във форма. Решението се взе еднолично от треньора, каза, че Дяков е капитан и ни го каза в съблекалнята преди мача", сподели Михайлов.