Селекционерът на футболните ни национали Ивайло Петев пусна титуляр Николай Михайлов при равенството с Италия и сериозно разбуни духовете.

Още по темата

 

Както е известно, Михайлов рядко играе за турците от Мерсин, но въпреки това бе в основния състав на България, а Владо Стоянов, който прави уникален сезон за Лудогорец и бе избран за футболист №1 на България за 2014 година, остана резерва.

Още по темата

Николай дори допусна брутална грешка при първото попадение на Италия, което бе автогол на Йордан Минев, а веднага след срещата обяви, че е "сам срещу всички".

Петев пък се оправда, че не разбира от вратари, но въпреки това добави, че ще залага отново на Михайлов, който се издъни и при загубата ни от Норвегия.

Още по темата

 

Повечето фенове на българския футбол са категорично против Михайлов да играе за България, като тези факти се доказват и с анкета на Gol.bg.

Още по темата

 

В нея 64% от гласувалите до този момент искат Николай дори да не бъде викан повече в състава. 31% смятат, че той трябва да е резерва на Владо Стоянов, а едва 5% се изказват положително за качествата му.

Така около 95% от анкетираните не искат Николай Михайлов да бъде титуляр на футболните ни "лъвове".