Билети между 10 и 40 лева ще пусне Българският футболен съюз за европейската квалификация срещу Норвегия, гласи съобщението, публикувано на официалния уебсайт на организацията. Пропуските за мача, насрочен 3 септември, ще бъдат налични на касите на националния стадион "Васил Левски" от събота, 29 август.

"Българският футболен съюз има удоволствието да Ви съобщи, че от 29 август (събота), билетите за европейската квалификация между "А" националните отбори на България и Норвегия ще бъдат пуснати в продажба на касите на Националния стадион "Васил Левски", които ще работят от 10:00 до 18:00 часа. Цените са, както следва:

Сектор "А" - 40 лв.
Сектор "В" - 30 лв.
Сектори "Б" и "Г" - 10 лв.

Напомняме Ви, че можете да се сдобиете с пропуски за мача и от уебсайта и мрежата на Eventim.bg.

Можете да намерите най-близката до Вас локация, от която да закупите билети за срещата на следния интернет адрес, като в полето за търсене трябва да въведете името на Вашия град: http://www.eventim.bg/bg/biletni_kasi/

Деца под 12 г. ще влизат на стадион "Васил Левски" с детски билет на стойност 2 лв., но задължително с придружител и подписана от него декларация, която трябва да бъде представена на входа на стадиона. Самата декларация можете да заредите и разпечатате от официалната ни страница във Facebook.

Лица с увреждания или военноинвалиди, придвижващи се с инвалидни колички, заедно с придружителя влизат в стадиона през вход 1 с безплатен билет, който се издава на място.

Елате и подкрепете българския национален отбор в решителния мач с Норвегия - 03.09.2015 г., 21:45 часа, Национален стадион "Васил Левски". Очакваме Ви!", гласи съобщението.