Пореден удар получи националния селекционер Ивайло Петев преди решителната квалификация с Норвегия утре.

Аут за мача на стадион "Васил Левски" е и Николай Михайлов, пише Sportal.bg. Вратарят на Мерсин е получил стомашен вирус тази нощ, а в последните часове състоянието му се е влошило. Почти на 100% бившият страж на Твенте ще пропусне директния сблъсък със скандинавците за 3-то място в групата ни, което дава право на участие на бараж. Все пак Михайлов остава в тима и може да бъде възстановен за гостуването на Италия в неделя, 6 септември.

Това е много лоша новина за България, защото и Владислав Стоянов е аут. Футболист №1 на България за 2014 година ще претърпи операция на коляното и няма да играе двайсетина дни.

Така на вратата ще застане Божидар Митрев, който дебютира в последния мач на България – победата с 1:0 над Малта в Ла Валете. Най-вероятно Благой Макенджиев от Берое ще бъде викнат за негова резерва.

Валери Божинов също пропуска домакинството на Норвегия, което означава, че атака ни ще бъде поведена от Илиян Мицански или Димитър Рангелов, като първия е с по-големи шансове за титулярно място.