Капитанът на България Светослав Дяков призна, че липсва класа в националния отбор, за да се класира на голям форум.

Тази вече България загуби с 0:1 от Норвегия на стадион "Васил Левски", което уби и илюзорните ни шансове за участие на бараж за Евро 2016 във Франция.

"След гола настъпи хаос. Търсихме изравняване с дълги топки. Норвегия не ни надигра, излъга ни. Беше важно да не допуснем попадение, но не издържахме. Може би ни липсва и класа. Не можем винаги да се оправдаваме. При прибирането в тунела си изпуснах нервите, неприятно е, когато си дал 100% от себе си, а фенове те псуват на "майка". Много грозно поведение. Сега не мога да мисля за Италия. Футболът ни има нужда от позитивизъм. Нека Ивайло Петев да решава кой да играе, не само да се четат критики по медиите", каза Дяков.

Халфът Ивайло Чочев, който за първи път излезе титуляр за България, пък заяви: "Съжалявам, че не успяхме да зарадваме хората. Имаше желание за победа, но не изпълнихме указанията на треньора в атака. На теория има шансове, но след това ще видим къде сме. Норвегия не е по-силен отбор от нас, просто не показахме нашата си игра. Не знам защо не можем да покажем истинското си лице във важен мач, за първи път започнах титуляр."