Националният селекционер Ивайло Петев заяви, че резултатът от евроквалификацията с Хърватия не го интересува.

Спецът разкри още, че Ивайло Чочев отпада за визитата в Загреб, докато Георги Миланов до последно ще е под въпрос. Двата отбора се изправят един срещу друг утре от 21:45 часа наше време.

"Довечера на тренировката ще преценяваме за Георги Миланов, докато Ивайло Чочев е извън първия мач", заяви Петев, след което коментира и отказа на Андрей Гълъбинов да играе за националния отбор. "Не предизвиква скандал, но не мога да си го обясня, няма какво да коментираме".

Селекционерът заяви още, че резултатът от утрешния мач с хърватите въобще не го интересува. Нашите имат минимални шансове за бараж, но това минава над задължителна победа над "шахматистите" с поне два гола разлика и после с успех над Азербайджан. В същото време пък Лука Модрич и компания трябва да паднат при визитата си на Малта.

"Резултатът не е толкова важен, важно е да покажем характер, който вземе участие трябва да покаже характер. Пътят ще е да даваме път на нови и млади момчета. Дано те се представят на ниво. Ще влязат нови хора да играят като титуляри".

"Шансът ще го оставим на задна страна, важно е да покажем хъс и амбиция, това е най-важното за мен. Шансовете са много по-малки, това до голяма степен ще е плюс за младите момчета, да покажат потенциала си", добави Петев при заминаването за Хърватия.