Звездата на националния отбор по футбол Ивелин Попов заяви, че той и съотборниците му няма от какво да се срамуват, въпреки че за пореден път България се провали в квалификации и няма да играе на голям форум.

Утре нашите гостуват на Хърватия, а във вторник приемаме Азербайджан в последните два мача от предварителната ни група. "Отиваме в Хърватия да запазим нашата чест и достойнството си. Да постигнем един положителен резултат. Не е приятно, когато се играе без публика, но това е както за нас, така и за тях".

"Техните футболисти играят в топ отборите на Европа и са титуляри. Няма какво да се обиждаме или да се срамуваме. Трябва да приемем действителността. Всяка една победа дава импулс, самочувствие и увереност, така че е нормално всеки един от нас да я иска", каза Попето.

Георги Миланов пък добави, че докато има шанс, България ще се бори за бараж. За целта нашите трябва да победят хърватите с поне два гола разлика и после да надделеят над Азербайджан. В същото време пък "шахматистите" да паднат от аусатйдера Малта.

"Докато имаме шанс, ще се борим, но за мен шансовете ни са много малки, няма какво да се заблуждаваме. Аз искам да покажем една добра игра, нищо друго", лаконичен бе Миланов.