Халфът на ЦСКА Москва и България Георги Миланов обяви, че отборът не заслужава повече публика, заради представянето си в евроквалификациите до момента. Както е известно националите играха пред оскъдна публика снощи срещу Азербайджан, но все пак се представиха силно и биха с 2:0.

"Да, наистина, за престиж е тази победа, хубаво е, че победихме днес, защото ние не сме отбор от световна класа и трябва да се радваме, независимо с кого играем", каза той.

Според 23-годишния футболист, националният тим трябва да бъде постоянен в изявите си, за да постига успехи.  

"На приливи и отливи играем. Докато не се научим и няма футболисти на високо ниво в Европа, тогава и очакванията може да са по-големи. Сега това е реалността. Докато не се научим да играем с класа всеки мач, ще имаме и добри, и слаби мачове. Големите отбори с едно положение побеждават. Италия е пример. Всеки мач побеждава с лекота.”

В квалификациите за СП 2018 в Русия срещаме Холандия, Франция, Швеция, Беларус и Люксембург.  

"Доста тежка група, аз не знам какво ще се случи до май месец, когато е следващият лагер-сбор. Не знам дали ще има по-ранен мач. Надявам се да се вземат правилните решения, да изградим един добър отбор и да покажем едно друго лице. Ние сме показали, че срещу по-силните отбори играем по-освободено”, посочи Миланов.