Сериозен интерес сред българската общност в Париж предизвика мачът с Франция на националите. Тимът на Петър Хубчев излиза в петък от 21,45 ч. наше време на "Стад дьо Франс", където преди броени месеци домакините загубиха 0:1 финала на европейското срещу Португалия.

Вече са продадени около 1000 билета от общо 1200, които получи Българският футболен съюз. Цената на място за гостуващата агитка е 15 евро. Всички пропуски са пуснати в продажба на касите на "Стад дьо Франс". От БФС очакват и останалите 200 билета да бъдат продадени.Възможно е при засилен интерес на нашите сънародници да бъдат поискани още места.

За второто гостуване в Швеция на 10 октомври в БФС са постъпили заявки за около 300 билета от наши сънародници в Скандинавия. За мача в Стокхолм цената е значително по-висока. Всеки наш сънародник ще трябва да плати по 50 евро.

Междувременно Петър Хубчев трябва да бъде похвален, тъй като лично изгледа три мача от кръга, а помощниците му покриха и други двубои. Селекционерът скромно отказа места в ложата на "Коматево". Той и асистентите му се настаниха зад оградата срещу централната трибуна.

Петър Хубчев изгледа още Берое - Черно море (0:1) и Левски - Дунав (2:0). Треньорът няма право на никакви промени предвид липсата на време. Хубчев събира отбора в Бояна днес сутринта. За 17,00 ч. е предвидена пресконференция, на която ще бъде представен. Следва и дебютната му тренировка.