Вратарят на националния отбор Николай Михайлов посвети победата над Холандия снощи на колегата си Владислав Стоянов, който отпадна дни преди мача заради тежка контузия.

"Искам на първо място да подкрепя Владислав Стоянов, който е мой колега и приятел. Претърпял е операция и му пожелавам бързо да се върне и да бъде по-силен! Радвам се, че победихме и посвещаваме победата на него", каза Михайлов.

"Защитавахме се добре, а те нямаха кой знае колко голови положения. Аз лично се чувствам много добре, защото точно преди една година стоях пред телевизора и тези мачове ги гледах по телевизията. Така че една година по-късно играя за България. Благодаря на всички за подкрепата, в това число и на журналистите."

"Срещнахме една силна Холандия, ние нямаме тези звезди, които те имат. Но ние бяхме отбор, а те играха като единици. Но с подкрепата на публиката взехме много важни три точки и все още продължаваме да се борим в тази изключително тежка група. Днес направихме уникални контри, а се защитавахме много добре", добави Николай.