Суперзвездата на ЛА Лейкърс Коби Брайънт не е сигурен, кога ще се завърне на игрището, но е убеден, че когато го направи ще бъде в най-добрата си форма.

Измина повече от месец, откакто Брайънт счупи костица в коляното и според първоначалните прогнози трябваше да отсъства 6 седмици. Засега обаче възстановяването върви по-бавно, така че ще мине повече време преди отново да стъпи на игрището.

„Засега карам колело и мисля просто за следващия ден. Сигурен съм обаче, че когато отново мога да играя ще се върна към най-добрата си форма“ заяви 35-годишният баскетболист, който се възстановява повече от 7 месеца от операция в ахилеса, а след като се завърна записа само 6 участия преди отново да се контузи.

Почти сигурно той ще пропусне и Мача на Звездите, който е в средата на февруари, въпреки че бе лидер сред гардовете в Западната конференция по гласове. „За мен тези мачове за голяма чест, но не съм играл и смятам, че е по-добре други момчета да ме заместят“ изтъкна Брайънт, който тази нощ видя нова загуба на Езерняците.

Те загубиха със 100:102 след продължение в Чикаго, след като Тадж Гибсън вкара със сирената. Останаха съмнения, дали часовникът е пуснат навреме, тъй като до края оставаха 0,9 десети от секундата, а Гибсън не стреля веднага а поднесе, но кошът бе зачетен и Биковете триумфираха.