Коби Брайънт е твърдо решен да се завърне в игра преди края на сезона, обяви самият той.

Гардът на ЛА Лейкърс продължава да се възстановява от счупена костица в коляното и засега не е ясно кога ще играе отново, но звездата е уверен, че това ще се случи още през тази кампания.

„Планът ми не се е променил. Искам да се оправя и да се завърна на игрището възможно по-скоро. Наистина обаче не зная кога ще се случи това. Дано да е по-скоро. Мога единствено да правя това, което зависи от мен“ изтъкна Брайънт, който записа едва 6 двубоя преди да се контузи отново.

Дори и да се върне обаче това едва ли ще помогне на Езерняците, които имайки много проблеми с контузени играчи са тотално извън битката за плейофите и трябва да мислят за Драфта и новия сезон.

В същото време има слухове, че Стив Неш обмисля да прекрати кариерата си след края на кампанията заради многобройните си травми. Плеймейкърът навърши 40 години миналата седмица и има договор за още един сезон с отбора, но е далеч от най-добрите си дни в играта.

Заради различни проблеми той има едва 9 мача през тази кампания, а от клуба твърдят, че не смята да се отказва, но според слуховете е информирал за това най-близките си хора.