Плеймейкърът на Сан Антонио Тони Паркър планира да вземе участие в Мача на Звездите, който ще се състои в неделя срещу понеделник българско време, въпреки здравословните проблеми, които има. 

Французинът пропусна някои мачове наскоро на Шпорите заради болки в кръста, но не би искал да пропусне възможността да запише шестото си участие в срещата на най-силните играчи в Асоциацията. 

Треньорът на Сан Антонио Грег Попович обяви, че ще остави на играча да реши дали да играе или не и по всичко изглежда, че Паркър ще запише участие, въпреки че едва ли ще бъде продължително време на игрището. 

Много по-малко вероятно обаче е Дуейн Уейд да се появи в сблъсъка. Гардът на Маями трябва да стартира за Изтока, но е с възпаление на нерв на левия крак, което може да го извади от сметките. 

„Не съм оптимист, но не съм и песимист. Просто искам да се оправя. Ще присъствам на мача, но ще видим как ще се чувствам” заяви 10-кратният участник в събитието. Той пропусна досега 15 мача през сезона, повечето от които бяха част от плана на Горещите да му дадат почивка заради проблемите с коленете, които има.