Здравейте, уважаеми читатели на Gol.bg. Продължаваме да ви представяме нашата рубрика „Колонката на специалиста“. В нея ще можете да прочетете интересни анализи и коментари на Георги Илиев-Майкъла.

Бившият изпълнителен директор на ЦСКА призна, че треньорът на Литекс Красимир Балъков го е „взел за мезе“ след победата на „оранжевите“ с 2:0 и не пропусна отново да засипе със суперлативи един от най-добрите играчи в „А“ група – Емил Гъргоров.

Литекс – ЦСКА 2:0

Не искам да коментирам. Пак не познах резултата на моя отбор. Красимир Балъков ми звъня няколко пъти да ме бъзика. Преди мача му казах, че ще бием 100% и сега ме майтапи. Безобразен ЦСКА. Няма нито хъс, нито желание, никаква позитивност. Литекс игра прекрасно и спечели съвсем заслужено. Не знам кой ще плаща в ЦСКА“.

Локомотив (Сф) – Ботев (Пд) 1:0

Поредният силен мач на Локомотив. Разликата я направи Емил Гъргоров, въпреки че теренът беше много тежък. Вкара с глава, а това и на тренировки не го е правил. Изключително класен футболист. Локомотив ще играе в Лига Европа през следващия сезон, ако продължава така“.

Берое – Лудогорец 2:0

Лудогорец не играе добре, а Берое редовно си ги побеждава. За мен старозагорци са много добър отбор. На държавна издръжка са, бюджетът им е не повече от 3-4 милиона лева. Водят изключително правилна трансферна политика и Петър Хубчев не взима комисионни. Заслужена победа и най-слабият мач на Лудогорец“.

Локомотив (Пд) – Черно море 0:1

Черно море очаквано спечели. Имат стабилен бюджет и правилен начин на работа. Не се изхвърлят и всички в клуба се стараят. Напълно заслужена победа. В Локомотив борбата е дали ще съществуват. Проявяват героизъм, че играят. Но не е правилният начин феновете да управляват”.

Марек – Левски 1:3

Какво да коментирам срещи без значение? Добра победа за Левски. Направиха много хубаво, че дадоха шанс на младите си футболисти да се докажат и да натрупат опит. В същото време запазиха звездите си за реванша с Лудогорец. Това са мачове без никакво значение“.

Славия – Хасково 0:0

Същата работа и тук. Едните са под водата и се борят за въздух, другите не играят за нищо. Славия изпусна няколко голови положение, заради което не спечелиха. И те не играят за нищо“.

Веселин Коларов, Gol.bg