След като загуби финала на Олимпиадата в категория до 72 килограма по свободна борба българката Станка Златева не успя да намери думи пред камерата на БНТ.

Сливналийката бе видимо много разочарована от развитието в мача за златния медал и през сълзи единствено сподели: "Нищо не става от мен. Знам, че ви разочаровах. Съжалявам."

Нейният треньор Симеон Щерев също изрази съжалението си, но все пак намери думи в горчивия момент. Той сподели, че Станка Златева е много по-добра, но напрежението е оказало своята тежест.

"Голямото напрежение си оказа дума, тя е много по-добра, но допусна една грешка, това е. Понякога така се случва, това е спортът. И аз съжалявам, жалко. Тя има много травми, играе на обезболяващи, много е тежко. Съжаляваме, тя ще реши дали ще продължи", бяха думите на наставника.

Все още не е ясно дали Станка Златева ще продължи да се състезава. Тя прие тежко загубата си, след като изигра добър мач, взе първата част, но във втората част допусна една-единствена грешка, която обаче я лиши от златния медал, след като бу туширана.