Рио де Жанейро е под натиск преди олимпийските игри. Западаща икономика, улична престъпност, критично забавяне при строителството на олимпийските обекти, вирусът Зика... Това са само част от проблемите, които срещат организаторите в навечерието на най-големия спортен форум. 

Сега пред тях е поставен още един въпрос - сексът в олимпийското село. Макар това да остава далеч от хорските погледи, не е тайна, че в олимпийското село развратът процъфтява. Предстартовата треска и хормоните бушуват и най-често след края на състезанията избиват в диви секс оргии.

Първите спортисти, които вече се настаниха в олимпийското село, изразиха разочарованието си от условията в стаите. Леглата били по-къси и тесни от необходимото и на тях не можело да се спи, камо ли да се прави секс. Освен това блокчетата в селото изглеждали толкова нестабилни, че не било изключено да паднат при по-сериозно клатене.

"Тези стаи дори не се доближават като условия до това, което беше през 2012-а в Лондон и дори през 2008-а в Пекин. Сексът в олимпийското село е нещо обичайно и се случва постоянно. Много е странно, че организаторите не са се съобразили с това", обяснява гневно човек от австралийската делегация. 

Той и колегите му се чудят защо ще бъдат раздадени анонсираните 450 хил. презерватива, след като спортистите не разполагат с условия да ги ползват. Иначе бройката на кондомите е рекордна за олимпийски игри. Само за сравнение, преди 4 години в Лондон бяха раздадени 3 пъти по-малко.

"Тези сгради ще паднат за 2 секунди. Виждали ли сте какво се случва в олимпийското село? Какви вибрации има? Сега спортистите ще бъдат лишени от тези удоволствия", добавя олимпиецът, цитиран от "7 дни спорт".

Организаторите успокояват, че сградите са стабилни и спортистите могат спокойно да се отдадат на сексуални преживявания. "Уверяваме всички олимпийци, че ще бъдат настанени в страхотни условия, а сградите са готови да понесат свръхчовешки сексуални лудории", сигурни са домакините.