Манчестър Юнайтед - Олимпиакос, мач-реванш от 1/8-финалите на Шампионската лига, стадион "Олд Трафорд", Манчестър. 21:45 часа българско време.

Групата на Ман Юнайтед за мача:

Вратари: Де Хеа, Линдегард

Защитници: Рафаел, Евра, Фърдинанд, Джоунс, Видич, Бютнер

Полузащитници: Гигс, Карик, Йънг, Клевърли, Флетчър, Валенсия, Кагава, Фелаини, Янузай, Нани

Нападатели: Руни, Ван Перси, Уелбек, Ернандес

Контузени: Евънс, Смолинг

Прогноза на Gol.bg:
Манчестър Юнайтед се намира в изключително тежко положение и отборът тъне в жестока посредственост. Поредният звучен шамар за "Червените дяволи" бе в мегадербито на английския футбол срещу Ливърпул през уикенда, когато "Мърсисайдци" постигнаха изключителна победа с 3:0 насред "Олд Трафорд".

Много хора още се чудят защо изобщо Дейвид Мойс стои начело на "Червените дяволи", след като специалистът пое отбор шампион и фаворит за титлата и превърна тима в същинска развалина. В първата среща между Олимпиакос и Юнайтед, гърците стигнаха до победа с 2:0.

В това състояние задачата на англичаните да елиминират гърците може да се определи като изключително трудна, ако не и непосилна.

Домакините ще бъдат без контузените Евънс и Смолинг, но Ернандес и Нани за сметка на това са добре и попаднаха в групата за днешния сблъсък.

Хуан Мата няма право да играе за Юнайтед в Шампионската лига през този сезон, тъй като е играл в турнира за Челси.

Гостите ще са без Ибагаса и Олайтан, които са контузени, докато Маркано, Сиовас и Савиола са под въпрос. Олимпиакос се намираше в превъзходна форма преди първия мач срещу Юнайтед, но отборът допусна две загуби в гръцката лига след него - от Панатинайкос и ПАОК.

Юнайтед пък има само 2 победи за последните си 5 мача и на всичкото отгоре е изключително колеблив домакин.

Нашата прогноза е минимален успех с един чист гол за домакините и отпадане от турнира.

Резултат: Ман Юнайтед - Олимпиакос 1:0