Манчестър Сити - Фулъм, двубой от 31-ия кръг на Висшата лига, стадион "Етихад", 17:00 часа българско време.

Групата на Ман Сити за мача:

Вратари: Харт, Пантилимон

Защитници: Сабалета, Ричардс, Демикелис, Лескът, Боята, Коларов, Клиши

Полузащитници: Силва, Насри, Навас, Милнър, Туре, Фернандиньо, Гарсия

Нападатели: Негредо, Джеко, Йоветич

Контузени: Настасич, Агуеро
Наказани: Компани

Прогноза на Gol.bg:
Домакините са абсолютни фаворити за този мач, но задачата няма да им бъде толкова лесна, тъй като мениджър на противника е не кой да е, а Феликс Магат, който има сериозни успехи в Германия.

Последният вече постигна първата си победа начело на лондончани в миналия кръг, след като тимът надви Нюкасъл, но днес залъкът е много по-голям, тъй като Манчестър Сити е сочен за фаворит, за титлата.

"Гражданите" се целят на всяка цена в трите точки, но Мануел Пелегрини има някои кадрови проблеми, свързани с Агуеро, Йоветич, Настасич и Компани.

Първите трима са с травми. Единствено Йо-Йо попадна в групата и има някакви шансове да играе днес, но не е сигурно, дали Пелегрини би рискувал с пускането му. Капитанът на Сити пък е наказан, след като си изкара червен картон срещу Хъл в миналия кръг.

За гостите аут са Дъф и Карагунис, които страдат от травми.

Дежага и Митроглу също могат да отпаднат от групата на лондончани за днешния мач, тъй като се намират под сериозна въпросителна за сблъсъка.

Ман Сити е в серия от 4 поредни победи над Фулъм, като тимът е постигнал толкова успеха над противника в последните 5 мача между двата отбора.

Домакините имат в актива си 3 победи и 2 загуби за последните си 5 мача от всички турнири, докато гостите са записали 1 победа, 1 равен и 3 загуби за този брой срещи.

Нашата прогноза за този мач е успех от два гола за Сити.

Резултат: Ман Сити - Фулъм 2:0