Левски - Локомотив София, двубой от 3-ия кръг на "А" група, стадион "Георги Аспарухов". 20:00 часа. Пряко в Gol.bg.

Групата на Левски за мача:

Вратари: Наумовски, Кунчев

Защитници: Димитров, Стойчев, Белаид, Минев, Орачев, Димов

Полузащитници: Гаджев, Сърмов, Р. Цонев, Бедоя, Прохазка, Велев, Краев

Нападатели: Домовчийски, Аниете

Контузени: Илиев, Крумов, Б. Цонев, М. Иванов, Божинов
Наказани: Педро

Прогноза на Gol.bg:
С оглед на показаното от двата отбора до момента може спокойно да се каже, че Левски не е фаворит в този мач. Отборът играе трагичен футбол, а на всичкото отгоре днес извън състава ще останат няколко от основните състезатели на тима.

Педро е наказан, а Пламен Илиев, Пламен Крумов, Боби Цонев, Миро Иванов и Валери Божинов са с контузии. В състава на "Железничарите" пък няма нито един контузен или наказан футболист и треньорът на отбора Димитър Васев ще може да разчита на всички свои основни играчи за днешното столично дерби.

Балансът в общите мачове в "А" група между двата тима клони в полза на Левски - от 124 мача "Сините" са постигнали цели 70 победи и са допуснали едва 25 загуби срещу своя опонент.

Сега обаче Локо е в много по-добро състояние от своя противник, докато Левски допусна загуба и врътна едно равенство от старта на сезона в родния елит.

"Отборът на народа" е допуснал 3 гола от началото на сезона, като повече допуснати попадения в елита за 2 мача има само Марек Дупница.

"Железничарите" пък започнаха с победа и загуба първенството, като освен това тимът играе добре срещу "Сините" в последните години, тъй като Левски има само една победа над Локо в последните 5 мача между двата отбора. 

Нашата прогноза за изхода на този мач е нулево реми.

Резултат: Левски - Локо Сф 0:0