Съндърланд - Манчестър Юнайтед, среща от 2-ия кръг на английската Висша лига, стадион "Стейдиъм ъф Лайт", 18:30 часа българско време.

Групата на Ман Юнайтед за мача: 

Вратари: Де Хеа, Амос, Линдегард

Защитници: Рафаел, Смолинг, Джоунс, М. Кийн, Блекет, Джеймс, Евънс

Полузащитници: Флетчър, Клевърли, Йънг, Мата, Кагава, Заха, Янузай, Пауъл, Валенсия

Нападатели: Руни, Ернандес, Ван Перси

Контузени: Карик, Шоу, Уелбек, Фелаини, Лингард, Ерера
Наказани: Няма
Под въпрос: Евънс, Валенсия

Прогноза на Gol.bg:
Със сигурност загубата в първия кръг на Висшата лига от Суонзи кара феновете на Манчестър Юнайтед да се сещат за кошмарния минал сезон под ръководството на Дейвид Мойс, когато отборът бе тотално безпомощен и се представи като средняк.

Ван Гаал започна обнадеждаващо кариерата си в отбора и през лятото спечели престижно американско турне, като тимът победи няколко гранда по пътя си към трофея в "Интернешънъл Чемпиънс Къп".

Холандецът обаче е "черен" за феновете, след като Суонзи, чийто тим се раздели с доста от звездите си през лятото, превзе "Олд Трафорд" в първия кръг и стигна до успех с 2:1.

Днес обаче Ван Гаал ще може да си вземе поправителен. 

За гостите аут са Карик, Шоу, Уелбек, Лингард, Ерера и Фелаини, а под въпрос са Евънс и Валенсия. Хубавата новина е, че Ван Перси се завърна в групата на отбора и ще може да играе днес.

Новото попълнение Рохо пък ще трябва да изчака за дебюта си още няколко дни. 

Домакините от своя страна ще бъдат без Джакерини.

В последните пет мача между двата тима Съндърланд успя да победи два пъти, а Юнайтед записа три успеха над своя противник.

Нашата прогноза за изхода на този мач е успех за гостите с два гола.

Резултат: Съндърланд - Манчестър Юнайтед 0:2