Реал Мадрид - Елче, мач от 25-я кръг на испанската Примера Дивисион. Стадион "Сантяго Бернабеу", начало 17.00 часа.

 

Групата на Реал Мадрид:

Вратари: Касияс, Диего Лопес, Хесус
Защитници: Варан, Пепе, Рамос, Марсело, Карвахал, Арбелоа, Начо, Коентрао
Полузащитници: Чаби Алонсо, Ияраменди, Бейл, Иско, Ди Мария, Касемиро
Нападатели: Бензема, Хесе, Мората

Контузени:  Кедира
Наказани: Роналдо, Модрич
Под въпрос: Роналдо

 

ПРОГНОЗА: Реал Мадрид посреща Елче в пореден кръг от испанската Примера Дивисион. Белите са абсолютен фаворит за победата предвид формата, в която се намират.

Те нямат загуба вече в 25 поредни мача във всички турнири. Като домакин Реал е особено впечатляващ и има 14 поредни победи.

Елче от своя страна не е в чак толкова лоша серия, тъй като има само една загуба в последните си 6 мача. Като гост обаче тимът е записал само две победи от 11 мача, а на Бернабеу ще е още по-трудно да победи.

Гостите ще дойдат на този стадион за първи път от 25 години, след като спечелиха промоция в Примера Дивисион през този сезон. Преди това в историята Елче има 19 мача, от които 16 загуби и 3 равенства.

Една от тези загуби бе през есента, когато Роналдо вкара след скандална дузпа в 96-та минута. Тогава Пепе сам дръпна защитник и инсценира нарушение, което доведе до победата с 2:1.  Сега обаче Пепе може да отстъпи мястото си на Рафаел Варан, който е възстановен от контузията си.

Други промени в състава на домакините със сигурност ще има в халфовата линия, където Лука Модрич е наказан. Кристиано Роналдо също изтърпява последния мач от своето наказание, макар от Реал да се надяват в последния момент то да бъде намалено. Затова португалецът е включен в състава. Дори и да не играе обаче това не притеснява Карло Анчелоти, тъй като в последните два мача без Роналдо Реал вкара общо 7 гола и победи лесно Виляреал и Хетафе. На свой терен не би трябвало да има проблем да бъде победен и Елче.

Резултат: 3:0