Уест Бромич - Манчестър Юнайтед, среща от 8-ия кръг на Висшата лига, стадион "Хоутърнс", 22:00 часа българско време.

Групата на Манчестър Юнайтед за мача:

Вратари: Де Хеа, Амос, Линдегард

Защитници: Рафаел, Торп, Джеймс, Шоу, Рохо, Блекет, Джоунс, Смолинг

Полузащитници: Флетчър, Мата, Янузай , Ди Мария, Блинд, Ерера, Йънг, Карик

Нападатели: Ван Перси, Фалкао

Контузени: Лингард, Eвънс, Макнейър, Валенсия
Наказани: Руни

Прогноза на Gol.bg:
Гостите са фаворити в този мач и трябва да постигнат победата днес на всяка цена, за да компенсират неубедителното си представяне от началото на сезона.

УБА е един от стабилнопредставящите се средняци от началото на кампанията и отборът е записал 3 победи за последните си 5 срещи от всички турнири.

Юнайтед от своя страна също има 3 победи в последните си 5 мача, като отборът е допуснал и 2 поражения. Ако днес тимът на Луис ван Гаал стигне до успеха ще увеличи серията си на 3 поредни победи, след като в последните два кръга отборът се справи с Уест Хям и Евертън.

В последните 5 мача между двата тима Юнайтед има 3 успеха, 1 реми и 1 загуба срещу този противник, като поражението дойде на "Олд Трафорд" през миналия сезон.

За домакините аут заради контузии е Варела, докато Брънт и Аничебе са до последно под въпрос. Гостите ще бъдат без Лингард, Евънс, Макнейър и Валенсия, които са контузени, както и Руни, който е наказан.

Под въпрос обаче са Ерера, Смолинг, Йънг, Джоунс и Карик, които попаднаха в групата, но няма да е изненадващо, ако повечето от тях не играят днес.

Нашата прогноза е победа с два гола за гостите.

Резултат: УБА - Манчестър Юнайтед 0:2