ЦСКА Москва - Манчестър Сити, двубой от Група "D" на Шампионската лига, стадион "Арена Химки", Москва. 19:00 часа българско време.

Групата на Ман Сити за мача:

Вратари: Харт, Пантилимон
Защитници: Ричардс, Сабалета, Настасич, Лескът, Боята, Коларов, Клиши
Полузащитници: Гарсия, Милнър, Насри, Навас, Силва, Туре, Фернандиньо
Нападатели: Негредо, Йоветич, Джеко, Агуеро

Контузени: Родуел, Демикелис, Компани
Наказани: Няма

Прогноза на Gol.bg:
Гостите са фаворити за победата в този мач, тъй като се намират в по-добра форма от противника и притежават по-голяма класа от него.

Мениджърът на "Гражданите" Мануел Пелегрини няма да може да разчита на Родуел, Демикелис и Компани, които са контузени, но всички други основни футболисти на тима ще бъдат на линия за днешния сблъсък.

Дилемата пред специалиста е на кой да заложи в атаката на тима. Няма да е изненадващо Йоветич да получи шанс за изява днес.

Домакинският тим също има своите кадрови проблеми и под голяма въпросителна за мача днес са стража Акинфеев, както и една от звездите на тима Дзагоев.

Латвийският халф Кауна пък твърдо отпада от сметките на треньора Леонид Слуцки заради контузия.

Георги Миланов направи много силен мач в дербито срещу Зенит, като се очертава за награда да получи титулярно място в състава днес.

Ситуацията в групата е такава, че Манчестър Сити и ЦСКА са с по 3 точки в актива си и заемат 2-ото и 3-ото място в класирането.

Който от двата тима постигне победата днес ще направи важна крачка към преминаване на груповата фаза, на турнира.

ЦСКА се намира в трагична форма и за последните си пет мача от всички турнири отборът е записал 1 победа, 1 равен и 3 загуби.

Манчестър Сити пък е записал за същия брой срещи 3 победи и 2 загуби.

Нашата прогноза за изхода на този двубой е минимален успех с един чист гол за Сити. Гостите ще дадат всичко от себе си, за да стигнат до успеха и със сигурност мотивацията им е по-голяма, след като през последните две години не преминаха груповата фаза на турнира.

Резултат: ЦСКА - Ман Сити 0:1