Олимпиакос - Ювентус, мач от третия кръг на група А на Шампионската лига. Стадион "Караискакис", Атина, 21:45 часа българско време. Съдия: Мазич (Сърбия)

В Група А всичко е неизвестно. И четирите отбора имат по 3 точки след първите два мача. Ювентус гостува в Атина, където винаги се играе много трудно. У дома в първия мач Олимпиакос спечели с 3:2 срещу Атлетико Мадрид, който пък победи Юве в миналата среща.

ОЛИМПИАКОС
Вратари: Роберто, Хутесиотис, Мегиери
Защитници: Маниатис, Ботиа, Елабделауи, Джианулис, Абидал, Сиовас, Авлонитис, Масуаку, Салино
Халфове: Миливойевич, Афелай, Н'Динга, Дурмас, Домингес, Касами, Бухалакис, Фустер
Нападатели: Митроглу, Диамантакос, Бенитес, Вергос
Контузени: няма
Наказани: няма
Вероятен състав (4-3-3): Роберто - Елабделауи, Ботиа, Абидал, Масуаку - Маниатис, Миливойевич, Касами - Домингес, Митроглу, Афелай 

ЮВЕНТУС
Вратари:  Буфон, Сторари, Рубиньо
Защитници: Огбона, Бонучи, Киелини, Лихтщайнер, Евра
Халфове:  Погба, Пирло, Маркизио, Падоин, Асамоа, Видал, Перейра, Матиело
Нападатели: Тевес, Коман, Джовинко, Йоренте, Мората
Контузени: Мароне, Бардзали, Ромуло, Касарес, Пепе
Наказани: няма
Вероятен състав (3-5-2): Буфон – Огбона, Бонучи, Киелини - Лихтщайнер, Видал, Пирло, Погба, Асамоа – Мората, Тевес

Прогноза на Gol.bg:
Ювентус и Олимпиакос не могат да си позволят загуба. Бианконерите ще направят някои рокади в състава, който завърши наравно срещу Сасуоло. Голямата новина е завръщането на Артуро Видал в центъра на терена. Асамоа ще действа на фланга на мястото на Евра. В атака пък се очаква Алваро Мората да бъде предпочетен пред Фернандо Йоренте, който не е във форма напоследък.

На пейката ще седнат още Перейра и Евра, които бяха титуляри в последния мач. В лазарета все още са Бардзали, Ромуло, Касарес, Пепе и Мароне.

Треньорът на Олимпиакос Мичел няма проблеми с контузени играчи. Всички са на линия и той ще заложи на най-доброто. Гърците ще излязат с трима в атака, като най-опасни са национала на Гърция Митроглу и холандеца Ибрахим Афелай. Към тях в атака ще се присъедини и Домингес.

Ювентус три пъти е гостувал в Атина и няма загуба. Бианконерите са взели 2 равенства и една победа като гост на Олимпиакос. Последният мач бе през 2003 г. - успех с 2:1. Мачът ще е много равностоен и най-вероятно ще завърши наравно.

Резултат: Олимпиакос - Ювентус 2:2