Ливърпул - Хъл, двубой от 20-ия кръг на Висшата лига, стадион "Анфийлд", 17:00 часа българско време.

Групата на Ливърпул за мача:

Вратари: Миньоле, Джоунс
Защитници: Джонсън, Шкъртел, Агер, Сисоко, Кели, Туре, Смит
Полузащитници: Лукас, Хендерсън, Джерард, Стърлинг, Моузес, Коутиньо, Розитър
Нападатели: Суарес, Аспас, Алберто

Контузени: Сако, Енрике, Коатес, Стъридж, Фланаган, Алън


Прогноза на Gol.bg:
Домакините излязоха от челната четворка и в момента се намират на 5-ото място в класирането, като тимът трябва да стигне до задължителна победа днес, за да има шансове да си върне мястото сред първите четири в класирането.

"Мърсисайдци" са много силни домакини и отборът се представя много добре на свой терен, така че по всяка вероятност ще постигне успех днес.

Доста интересно е да се отбележи обаче, че в последните мачове между двата тима статистиката е равностойна и двата отбора са си разменили по две победи и са врътнали едно реми за последните пет директни срещи.

Ливърпул обаче се намира в серия от 2 поредни загуби срещу Хъл, макар това да стана при гостувания.

"Червените" са и в серия от 2 поредни загуби във Висшата лига, които допуснаха срещу Манчестър Сити и Челси, макар отборът да демонстрира силен футбол и в двете срещи.

Преди това отборът бе постигнал три поредни победи.

Гостите са окрилени от разгромната победа с 6:0 над Фулъм и ще излязат с приповдигнато самочувствие в днешната среща. Преди това Хъл бе в серия от няколко мача без победа.

Домакините имат изключително много кадрови проблеми и твърдо аут за срещата са контузените Сако, Енрике, Коатес, Стъридж, Фланаган и Алън, докато Джерард може да играе днес, но участието му в срещата е под въпрос.

За гостите аут са Куин, Алуко и Дъджън, които са контузени.

Нашата прогноза за този мач е успех с 4:1 за домакините.

Резултат: Ливърпул - Хъл 4:1