Уест Хям - Манчестър Сити, среща-реванш от 1/2-финалите за Купата на Лигата, стадион "Ъптън Парк", Лондон. 21:45 часа българско време. 

Групата на Ман Сити за мача:

Вратари: Харт, Пантилимон

Защитници: Ричардс, Сабалета, Настасич, Лескът, Компани, Демикелис, Боята, Клиши, Коларов

Полузащитници: Милнър, Навас, Силва, Туре, Фернандиньо, Гарсия, Лопес

Нападатели: Агуеро, Джеко, Негредо

Контузени: Насри, Йоветич, Родуел
Наказани: Няма

Прогноза на Gol.bg:
Всичко в този сблъсък е предрешено, след като в първата среща на "Етихад" Манчестър Сити стигна до убедителна победа с 6:0 над "Чуковете". "Гражданите" се намират във великолепна форма в последно време и отборът трупа победа след победа.

Уест Хям няма успех над "Гражданите" от цели 5 години, като за последно стигна до победа с 1:0 през 2009 година на "Ъптън Парк".

Сити е двукратен победител в този турнир - през 1970 и 1976 година, като отборът ще се стреми да достигне до финал за четвърти път и почти е успял да го направи.

Добрата новина за домакините е завръщането на капитана им Кевин Нолън, който изтърпя наказанието си от четири мача. Джеймс Томкинс също ще се завърне на терена след наказание, но Сам Алърдайс има проблеми в защитен план, тъй като Уинстън Рийд няма да играе.

За Сити аут са Самир Насри, Стеван Йоветич и Джак Родуел, които са контузени.

Очаква се Пелегрини да пусне в състава някои резерви, тъй като интригата бе убита още след първата среща на "Етихад".

Манчестър Сити има 4 победи и 1 реми срещу Уест Хям в последните 5 мача между двата отбора.

Формата на домакините е трагична и те са записали 1 победа и 4 загуби в последните си 5 мача от всички турнири, а Сити има в актива си 4 победи и 1 реми за същия брой срещи.

Нашата прогноза днес е успех за гостите с два гола.

Резултат: Уест Хям - Ман Сити 0:2