Малага - Реал Мадрид, мач от 13-я кръг на испанската Примера Дивисион. Стадион "Ла Росаледа", начало 21.00 часа.

 

Реал Мадрид:

Вратари: Касияс, Навас, Пачеко
Защитници: Рамос, Пепе, Варан, Коентрао, Карвахал, Марсело, Арбелоа, Начо
Полузащитници: Кроос, Бейл, Иско, Хамес, Ияраменди, Маркос Йоренте
Нападатели: Роналдо, Бензема, Чичарито

Контузени: Хесе, Модрич, Кедира

 


ПРОГНОЗА: Реал Мадрид гостува на Малага в пореден мач от испанската Примера Дивисион. Това е едно от дербитата в първенството и пред Реал предстои тежък мач.

Малага се намира на 6-то място в класирането, на три точки от Топ 4. Тимът се намира в особено добра форма като домакин, където още няма загуба от началото на сезона. В 6 мача Малага има 4 победи и 2 равенства.

Реал от своя страна ще гостува за трети пореден път след визитите на Ейбар и Базел. Формата на белите в гостувания обаче е отлична. Те имат 5 поредни победи, в които са отбелязали общо 23 гола.

В директните мачове срещу Малага пък те имат още по-добра статистика, тъй като са допуснали само една загуба в 25 мача от първенството.

Това е и любимият съперник на Кристиано Роналдо, който има 13 гола в 10 мача.

Карло Анчелоти няма кадрови проблеми, като Пепе се завърна в състава след като пропусна гостуването на Базел. В този мач мадридчани определено играха на не повече от половината от възможностите си и сякаш спестиха сили.

Треньорът на домакините Хави Грасия от своя страна ще бъде без няколко важни футболисти като контузения Хуанми и контузения Камачо.

Затова везните се накланят на страната на гостите.


Резултат: 1:3