Интер - Торино, мач от 22-и кръг на Серия А. Стадион "Сан Сиро", Милано, 21:45 часа българско време. Съдия: Маса

Интер сложи край на лошата поредица от поредни загуби като гост в миналия кръг, когато измъкна 1:1 от Рома. Сега тима се завръща оново у дома, за сблъсък с Торино. Нерадзурите не са в оптимална форма и през седмицата загубиха от Рома за Купата с 1:2. Торино ще бъде по-свеж и идва с пет поредни мача без поражение.

ИНТЕР

Групата за мача:  Ханданович, Белец, Ди Дженаро, Санети, Силвестре, Ранокия, Киву, Перейра, Жуан, Джонатан, Нагатомо, Алварес, Гуарин, Мудингай, Марига, Камбиасо, Гаргано, Бенаси, Беса, Паласио, Роки, Ливая, Касано

Контузени: Кастелаци, Станкович, Самуел, Милито

Наказани: няма

Вероятен състав (3-4-1-2): Ханданович - Киву, Жуан, Ранокия - Нагатомо, Санети, Гаргано, Перейра - Гуарин - Паласио, Касано


ТОРИНО

Групата за мача: Бакич, Барето, Баша, Бианки, Бирса, Бриги, Касарес, Черчи, Д'Амброзио, Дармиан, Ди Чезаре, Гаци, Жиле, Гилк, Гомис, Масиело, Меджорини, Родригес, Сантана, Сичу, Вивес

Контузени: Огбона, Диоп

Наказани: няма

Вероятен състав (4-2-4): Жиле - Глик, Родригес, Д'Амброзио, Масиело - Гаци, Бриги - Черчи, Барето, Бианки, Сантана

Прогноза на Gol.bg:

Треньорът на Интер Андреа Страмачони може да въздъхне доволно, защото Антонио Касано е възстановен и ще започне титуляр в атаката редом до Родриго Паласио. Диего Милито и Валтер Самуел обаче са аут.

Основна фигура напоследък в състава на Интер е Фреди Гуарин, който ще играе зад двамата нападатели. В полузащита ще действат четирима, като капитана Хавиер Санети ще е в средата на терена, а не на фланга.

За Санети това ще е мач №591 в Серия А. С един повече на втората позиция във вечната ранглиста е Пиетро Виерховод.

Торино идва в отлична форма. Биковете не са губили от началото на 2013 г. и са с пет поредни мача без поражение в първенството.

Интер спечели осем от последните 9 мача срещу Торино в първенството, включително през есента. Освен това нерадзурите са без загуба у дома в последните 8 сблъсъка в Серия А и най-вероятно отново ще стигнат до победата.
    
Резултат: Интер - Торино 3:1