Сасуоло – Интер, мач от 4-тия кръг на Серия А. Реджо Емилия, "Чита дел Триколоре", 13:30 часа българско време. Съдия: Кармине Русо (Нола)

Последният във временното класиране на Серия А тим на Сасуоло днес има шанс да се отлепи от дъното, но противникът е сериозен – възродилият се под ръководството на Валтер Мадзари състав на Интер. "Нерадзурите" нямат загуба от началото на кампанията и заедно с Рома могат да се похвалят с най-добрата отбрана до момента (миланският отбор и "джалоросите" са допуснали по един гол).

САСУОЛО

Групата за мача: Пеголо, Помини, Розати, Ачерби, Антеи, Бианко, Гацола, Лонги, Мардзорати, Пучино, Росини, Циглер, Чибса, Куртич, Лариби, Манянели, Мисироли, Скелото, Алексе, Фариаш, Флоро Флорес, Масучи, Дзадза

Контузени: Валери, Мароне, Теранова, Гомес

Наказани: Берарди

Вероятен състав: Помини, Антеи, Ачерби, Гацола, Циглер, Куртич, Манянели, Мисироли, Скелото, Алексе, Дзадза


ИНТЕР

Групата за мача: Ханданович, Кастелаци, Маниеро, Жуан, Самуел, Андреоли, Кампаняро, Ранокия, Роландо, Уолъс, Джонатан, Нагатомо, А. Перейра, Кузманович, Камбиасо, Ковачич, Гуарин, Олсен, Тайдер, Алварес, Белфодил, Паласио, Икарди, Милито

Контузени: Санети, Киву

Наказани: Няма

Вероятен състав: Ханданович, Кампаняро, Ранокия, Жуан, Нагатомо, Джонатан, Камбиасо, Гуарин, Тайдер, Алварес, Паласио


Прогноза на Gol.bg:

Групата на Интер за мача със Сасуоло е почти същата като тази, която Мадзари беше определил за дербито с Ювентус. Двете разлики са замяната на третия вратар Хуан Пабло Карисо с 18-годишния Лука Маниеро, както и включването в състава на 19-годишния датски халф Патрик Олсен.

Наставникът на Сасуоло Еузебио ди Франческо ще трябва да се справя без четирима контузени футболисти, като най-неприятно за тима изглежда отсъствието на бранителя Емануеле Теранова. До днес 26-годишният защитник беше записал пълни 270 минути за "неровердите". Наказан пък е нападателят Доменико Берарди.

Въпреки че в състава на домакините има състезатели като Езекиел Скелото, който играе за Сасуоло под наем от "нерадзурите", Ясмин Куртич и талантливият Симоне Дзадза, тимът на Ди Франческо едва ли ще успее да се противопостави на гостите.

Резултат: Сасуоло – Интер 0:3