Манчестър Юнайтед - Съндърланд, среща-реванш от 1/2-финалите на турнира за Купата на Лигата, стадион "Олд Трафорд", 21:45 часа българско време.

Групата на Ман Юнайтед за мача:

Вратари: Де Хеа, Линдегард

Защитници: Рафаел, Смолинг, Евънс, Джоунс, Евра, Фабио

Полузащитници: Валенсия, Флетчър, Гигс, Клевърли, Карик, Янузай, Йънг, Кагава

Нападатели: Ернандес, Уелбек

Контузени: Фърдинанд, Фелаини, Ван Перси, Нани
Наказани: Видич

Прогноза на Gol.bg:
Манчестър Юнайтед загуби първия мач с 1:2 при визитата си, а днес отборът ще се опита да постигне успех над "Черните котки", за да може да се класира за финала на турнира.

Дейвид Мойс обаче има изключително много кадрови проблеми за днешната среща.

Фърдинанд, Фелаини, Ван Перси и Нани са контузени, докато Видич е наказан. Вчера пък се появиха информации, че Руни по всяка вероятност ще се завърне на терена днес, след като имаше проблеми в областта на слабините, но още не е потвърдено официално, че е в групата за мача.

Гостите от своя страна също имат кадрови проблеми и ще бъдат без Куеяр и Уестууд за днешния мач.

Със сигурност Дейвид Мойс ще заложи на силно офанзивен състав за днешната среща, тъй като все пак отборът има да заличава пасив.

Хавиер Ернандес може да се надява на титулярно място днес, след като успя да вкара срещу Челси.

Като цяло статистиката в последните мачове е почти изцяло в полза на Юнайтед, като "Червените дяволи" са постигнали 4 победи срещу този противник и са допуснали само една загуба, която бе в последния мач.

Формата на домакините е ужасна и те са записали 1 победа и 4 загуби за последните си 5 мача от всички турнири. Съндърланд пък навлиза във форма и тимът е спечелил 3 от последните си 5 мача от всички турнири.

Нашата прогноза за този двубой е успех от два чисти гола за Юнайтед.

Резултат: Ман Юнайтед - Съндърланд 2:0