Локомотив София - ЦСКА, двубой от 20-ия кръг на "А" група, стадион "Локомотив". 15:30 часа българско време.

Групата на ЦСКА за мача: 

Вратари: Якуб Дивиш, Максимс Уваренко

Защитници: Александър Тунчев, Апостол Попов, Венцислав Василев, Кристиан Супусепа, Денис Причиненко, Марин Оршулич, Тончи Кукоч

Полузащитници: Стивън Сънди, Марио Бъркляча, Борис Галчев, Тони Силва, Неманя Милисавлевич, Луис Соарес, Маркиньос, Жуан Фелипе, Иван Стоянов

Нападатели: Стефан Николич и Орелиен Жоаким

Контузени: Вальо Илиев, Иван Маркович
Извън групата: Амансино Фортеш

Прогноза на Gol.bg:
ЦСКА има перфектен шанс да дръпне с 3 точки пред шампиона Лудогорец, но за тази цел отборът ще трябва да постигне победа срещу Локомотив София в квартал Надежда.

Това обаче няма да бъде лека задача, тъй като "Железничарите" се подсилиха изключително стабилно и взеха в редиците си Емил Гъргоров, който бе голямата звезда на ЦСКА, и Орлин Старокин, който пък преди време се утвърди като един от лидерите на Левски.

Стойчо Младенов не взе в групата новото попълнение Амансино Фортеш, като причините за това остават неясни, а освен това Вальо Илиев и Иван Маркович също не са в групата, но заради травми.

Черногорецът Стефан Николич се възстанови навреме и ще може да играе днес, а освен това след дълго отсъствие Иван Стоянов отново попадна в групата на ЦСКА.

ЦСКА се намира в серия от четири успеха над съперника, макар че два от тях бяха регистрирани в контроли, като в последните 43 сблъсъка „червените” отстъпиха едва пет пъти и записаха цели 27 победи.

При евентуален успех „червените” ще дръпнат с 6 т. пред втория Лудогорец, който в събота отстъпи пред Литекс в Ловеч, докато победа за Локомотив ще означава, че „железничарите” ще се изравнят по точки на третото място с ловчанлии.

Нашата прогноза за този мач е успех с 0:2 за ЦСКА.

Резултат: Локо София - ЦСКА 0:2