Нюкасъл - Манчестър Юнайтед, двубой от 33-ия кръг на Висшата лига, стадион "Сейнт Джейсис Парк", 17:00 часа българско време.

Групата на Ман Юнайтед за мача:

Вратари: Де Хеа, Линдегард

Защитници: Рафаел, Фърдинанд, Джоунс, Бютнер, Евънс, Смолинг, Видич, Евра

Полузащитници: Гигс, Карик, Йънг, Флетчър, Валенсия, Кагава, Фелаини, Янузай, Нани, Мата, Клевърли

Нападатели: Уелбек, Ернандес

Контузени: Ван Перси, Руни

Прогноза на Gol.bg:
Манчестър Юнайтед е фаворит в днешния мач. Тимът се представя на добро ниво в последно време, макар че загуби катастрофално от Манчестър Сити преди няколко дни. В Шампионската лига обаче отборът показа, че още е жив, след като врътна домакинско реми 1:1 срещу най-силния отбор в Европа Байерн Мюнхен.

За голямо съжаление на Дейвид Мойс, той ще бъде без звездата на отбора Руни, тъй като нападателят е получил контузия и ще отсъства. Освен това Ван Перси също е извън състава на тима.

Проблемите пред тима не свършват до тук. Гигс, Рафаел и Клевърли са под въпросителна за днешния сблъсък, тъй като и тримата страдат от контузии.

Мата обаче ще се завърне сред титулярите, след като пропусна сблъсъка с Байерн от Шампионската лига, тъй като няма право да играе с екипа на Юнайтед в турнира през този сезон.

За домакините аут заради травми са Дебюши, Сисоко и Крул, докато Реми и Обертан са под въпрос.

Последната среща между двата тима през този сезон завърши с победа за Нюкасъл на "Олд Трафорд" с 1:0, като преди това Юнайтед бе в серия от няколко поредни победи над този противник.

Домакините имат 2 победи и 3 загуби в последните си 5 мача от всички турнири, докато гостите са записали 3 победи, 1 реми и 1 загуба за същия брой мачове.

Нашата прогноза за този двубой е успех с един гол за Юнайтед.

Резултат: Нюкасъл - Манчестър Юнайтед 0:1