Читатели на Gol.bg, продължава нашата рубрика „Колонката на специалиста“.

В нея ще можете да прочетете интересни анализи, коментари и прогнози на легендата на ЦСКА Георги Илиев-Майкъла.

Той коментира всички мачове от „А“ група, каза мнението си и за двете големи дербита в Европа: Челси – Манчестър Юнайтед и Интер – Милан.

ЦСКА – Локомотив (Сф)

„Труден мач. Крайно време е ЦСКА да спечели. Тези играчи преди се представяха прекрасно, а сега не. Има нещо гнило. Миналия сезон отупахме Локомотив на „Българска армия“, но сега ще е много трудно. Те имат Емил Гъргоров, който е половин отбор. В ЦСКА в момента има само двама нормални души – Манджуков и Инджов. Всички други са ненормални. Ще победим, но ще е тежко“.

Прогноза: 1

Ботев (Пд) – Берое

„Равностоен мач. Берое се представи добре в последния си двубой с Литекс (1:1), но допусна голяма грешка с Локомотив (Сф) (1:4). Ще е равностойно, както всички мачове в първата шестица. Тук само Лудогорец изпъкват и може би след това Локо (Сф). Останалите тимове са от една черга и за това ще има повече равенства. Тази среща е българи срещу чужденци“.

Прогноза: Х

Лудогорец – Литекс

„Твърда единица! Лудогорец са разлика у нас. Мачът ще се играе на хубав терен, което е само от полза за класните футболисти на домакините. Но онова 5:0 от Купата няма да се повтори. Тогава играчите на Литекс допуснаха три гола след три индивидуални грешки. Така стана и с ЦСКА. Лудогорец е перфектен отбор и наказва всяка неточност“.

Прогноза: 1

Левски – Локомотив (Пд)

„На Левски приоритета им е ясен – Купата на България и всички сили ще са им насочени натам. Но трябва да се научат да печелят и във втората шестица. Смятам, че това е среща без значение и домакините ще победят“.

Прогноза: 1

Черно море – Славия

„И тук двата отбора са от една класа. Славия може да падне от всеки и да победи всеки. Видяхме какво стана с Марек (0:1) и Левски (1:0). Двубоят ще се играе на тежък терен, който става само за футболисти тип биткаджии. Прогнозата ми е, че срещата ще завърши без победител“.

Прогноза: Х

Хасково – Марек

„Това е дерби (смее се). И двата тима нямат никакъв шанс за спасение. Може да се борят за спасение в „Б“ група. Двубой без никакво значение, но все пак очаквам домакините да спечелят“.

Прогноза: 1

Челси – Манчестър Юн

„Миналата седмица познах, че Юнайтед ще вземат дербито на Манчестър (4:2). Дербито е много по-важно за Челси, които трябва да затвърдят шампионските си амбиции. Юнайтед се бори за място в Топ 4 и ще го постигне, въпреки че ще загуби в Лондон“.

Прогноза: 1

Интер – Милан

„И двата отбора са в средата на таблицата и правят слаб сезон. Една победа в дербито ще е много важна. Може да даде тласък. Ще потърся изненада тук. Залагам на победа на Милан“.

Прогноза: 2